5/07/2011

Foundation foundation foundation

Om det är något du ska lägga lite extra pengar på så är det på en bra foundation

Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15
Clinique


En våg av fukt en strimma av färg. Denna foundation ger massor av fukt och en helt naturlig täckning. Den ger en jämn och felfri finish. Den behagliga och lätta konsistensen går lätt och behagligt in i huden. Moisture Surge Tinted SPF15 känns så naturlig att du glömmer att du bär den. Oljefri och skyddar dig med SPF, passar alla hudtyper.

Pris: 285kr

Skin Illusion Foundation SPF 10
Clarins


En mediumtäckande naturlig, lätt och transparent foundation som ger huden en finish fylld av lyster. Med sin fantastiskta formula håller den huden smidig och återfuktad under hela dagen. Innehåller bl a ett Light-Optimizing komplex berikad med pink opal som optiskt jämnar ut huden och ger en fräsch lyster. Rosa alg: Stimulerar cellförnyelsen. Vitt te-extrakt, harkål, vitamin E och anti-UVA/UVB SPF 10.

Pris: 405kr

Ceramide Plump Foundation
Elizabeth Arden


Hudvårdande egenskaper som synligt minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.
Fina linjer och skönhetsfel syns mindre och huden får ett yngre och mer strålande utseende som håller hela dagen. Makeupcreme som jämnar ut hudtonen och ger en felfri finish. Håller hela dagen. Solskyddsfaktor 15. Ger ett antioxiderande skydd.

Egenskaper:
- En lätt och fuktgivande makeupcreme.
- Håller länge.
- Halv -till hel täckande.
- Strålande finish.
- Oljefri.
- Dermatologiskt, kliniskt och allergitestad.

Pris: 495kr

Infallible Brush Foundation
L'Oréal Paris


Infallible Brush med long lasting formula och en unik, ultrafin borste för ett jämnt, nästintill osynligt resultat Hudtonen får fräsch lyster. Håller hela dagen och täcker ojämnheter och mörka ringar. Ger matt effekt.

Pris: 175kr

Länk: www.kicks.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar