5/11/2011

Lush - Hår

Lush

The big tease

The Big Tease håller dig upprätt! En kraftfull hårstylingprodukt som håller håret på plats ordentligt. Ger dina hårstrån en vacker glans och en tuff attityd!

Pris: 169kr/100g

Snake oil

Detta är en fenomenal olja mot torr hårbotten och mjäll med tea treeolja, lavendel och pepparmint som går till angrepp mot mikrober och jästsvampar som slagit rot i din hårbotten och får den bete sig mycket märkligt (som att falla i bitar och landa på din svarta tröja). Låt den smälta i handen och massera in i hela hårbotten - låt verka tjugo minuter - eller över natten - och tvätta därefter håret med Soak n´Float schampokaka för maximal effekt.

Pris: 59kr/55g

Soak n´Float

Doftar som vägarbetarna inne i stan eller båtgubbarna nere i hamnen - av tjära! Men Soak n´Float hjälper verkligen mot mjäll och kliiga hårbottnar så vem bryr sig egentligen om hur den doftar - den fungerar ju!

Pris: 89kr/55g

Marilyn


Hårinpackning för vackra blondiner!
Döpt efter den mest kända, vackra blondin vi känner till. Med två sorters kamomill, citronjuice och saffran bevarar Marilyn lystern i blont hår, gör håret mjukare, glansigare och vackrare än någonsin!


Pris: 139kr/225g

Jasmin och henna fluff ease


Lätta din tunga börda till hår genom att använda vår lugnande, jasmindoftande hårinpackning.

Pris: 199kr/220g

I love juicy


Schampo gjort på färskpressade fruktjuicer,för fett hår.
Det riktigt sprudlar energi om I Love Juicy eftersom den är gjord på en enzymrik, organisk bas av papaya, kiwi och ananas. Detta gör att I Love Juicy bestitter riktigt djuprengörande krafter och ger ditt hår en strålande glans. Carrageenan sjögräs återfuktar utan att göra håret tungt och platt. Vi har tillsatt mango, apelsinolja och citron för att kunna göra ett friskt och fräscht schampo som passar dem som vill bekämpa fett hår och rengöra hår som ofta utsätts för stylingprodukter.


Pris: 199kr/500g

BIG


Volymschampo

Införskaffa en burk Big. Gör det nu. Det här schampot gör ditt hår minst tio år yngre. Ditt hår kommer se ut som om det suttit på någon som alltid gått och lagt sig i tid, aldrig stått i rökiga barer, aldrig simmat i bassänger med massor av klor, aldrig permanentat, färgat eller torkat ut håret. Ditt hår kommer att glänsa..nej, skina som aldrig förr. Big schampo ger ditt hår massor av volym. Varför och hur? Vem bryr sig? Det är bara att köpa en burk...Ok, då...havssalt, sjögräs, citron- och limejuice och kokosnötsolja är förklaringen. Effekten av Big är inte tillfällig, ditt hår kommer att bli bättre och bättre ju mer du använder det. Så - köp det! Nu!


Pris: 139kr/250g

Retread


Vårdande balsam för slitet hår

Djupverkande balsam som bygger upp hår som farit illa av för mycket slitage (föning, stylingprodukter, permanent, blekning). Sojamjölk med mineraler och aminosyror hjälper dig bygga dig upp ditt hår. Avkok på sjögräs mjukgör och eteriska oljor ger styrka åt ditt hårsvall. Retread är så krämigt att vi fick fylla det på burk. Tag en handfull och massera in i ditt hår varje gång du har schamponerat det.


Pris: 139kr/245g

Länk: lush.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar