4/06/2011

Addicted to LUSH

Det går inte att föreställa sig hur underbart lush är försen man har gått in i en lush butik. Alla deras produkter luktar underbart och ser helt underbara ut. Och det bästa av allt är att deras prudukter verkligen fungerar och gör skillnad! De flesta tänker nog bara på tvåler och badbomber när dom tänker på lush och glömmer deras underbara ansiktsprodukter. Har använt några av produkterna jag listar nedan i två månader nu och min hud har blivit helt perfekt. Får inte finnar längre och ansiktet känns alltid återfuktat och mjukt.

För ansikte;

Celestial


Ansiktscrème för känslig hy

Celestial doftar nästan ingenting alls, bara svagt av mandel och vanilj. Men det är bra nog. Vi använder inga mineraloljor i våra produkter, som man måste dölja med syntetiska parfymer, utan endast fräscha vegetabiliska oljor som gör huden gott och eteriska oljor som inte bara gör gott utan även doftar naturligt och underbart! Celestial passar dig med känslig hy och vi kallar den Celestial eftersom den får din hy att må himmelskt bra.

Pris: 179 kr / 45g

Grease Lightning

Acnegelé

Timjan och Tea Tree! Rosmarin och Trollhassel! Det har inte snålats på örter i denna magnifika aknegelé. En lätt, men supereffektiv gelé som appliceras på problemområden och gör stordåd, utan att torka ut. Rengör först ansiktet och applicera sedan gelén med rena fingrar. Denna har vi väntat på länge! Grease Lightning innehåller också ekologisk Aloe Vera, havsvatten och Lavendelolja.

Pris 99 kr / 45g

Saving Face


Balansera sebumproduktionen med eteriska citrusoljor. Saving Face innehåller timjaninfusion för att lindra problem medan grapefrukt och limeolja rengör och fräschar upp ditt ansikte; illipe och sheasmör mjukgör huden på naturlig väg. Ingredienserna är mer koncentrerade och intensifierar produkterna du använder tillsammans med den. Massera in i huden för att bespara ditt ljuvliga ansikte från att hamna i problem eller applicera före du använder en färsk ansiktsmask för att öka effekten.

Pris: 99 kr / 20g

Ultra Bland


Rengöring för känslig - torr hy och mycket mer....

Ultra Bland ger dig en mild och skonsam men ändå effektiv rengöring. Jordnötsolja, bivax och honung tröstar torr och irriterad hy. Placera en klick i rena händer, gnid händerna mot varandra och applicera Ultra Bland i ansiktet. Avlägsna med en fuktad bomullstuss och ljummet vatten. Men Ultra Bland är bra till så mycket annat. Alla kan använda den som läppbalsam, make-up remover, ögoncrème och i håret som vax. Den hjälper mot spruckna nagelband, eksem, utslag, insektsbett, torra armbågar och hälar, skärsår, hudsprickor, torra bröstvårtor (för ammande), lugnar huden efter rakning och mycket, mycket mer.

Pris: 99 kr / 45g

Frech Farmacy


Ansiktstvål som hjälper problemhy

Fresh Farmacy förklarar krig mot finnar och andra typer av problemhy. Använd vår lugnande och antiseptiska kamomilltvål varje kväll. Tvåla upp ett mjukt lödder mellan händerna, tvätta ansiktet och skölj. Avsluta med Tea Tree Water ansiktsvatten och en passande crème (Enzymion eller Celestial - beroende på vilken typ av problemhy du har). Vi vet att den ser ut som en bit leverpastej och vi vet att den luktar lite konstigt, men -hurra - vad bra den är! Lavendelolja lugnar torr och flagig hy och tea treeolja och zinkpuder motverkar finnar och fet hy. Kamomillen balanserar din hy och ger den ett friskt och rosigt utseende. Sluta vara förtvivlad, här har du lösningen på dina hudproblem!

Pris: 79 kr / hg

9 to 5 cleanser


Mild, krämig, flytande rengöring med mjukgörande mandelolja, orkidé och everlasting flower absolut är lätt antibakteriell och rengör på djupet, tar bort makeupen. Passar alla!

Pris: 240g 119 kr

Har tagit information och bilder från lush.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar