4/13/2011

More lush

Into thin air


Åh, vad vi hatar celluliter – den där hemska gropiga huden som älskar att visa sig på våra lår och ständigt påminna oss om att vi kanske har njutit lite för mycket av det goda livet. Så istället för att gå på en tråkig diet har vi tagit fram en produkt som gör det mer njutbart. Med en generös mängd mungbönor, som ger en ordentlig massage, får din cirkulation en ordentlig kick. Vi kan inte lova ben som Victoria Silvstedt, men det är definitivt värt ett försök!

Pris: 119kr

Yummy yummy yummy


Smaskigare än såhär blir det inte; färska jordgubbar, mandelolja, honung och olibanumolja. Mjukgör din hud och lämnar ett doftspår likt en oemotståndlig jordgubbssmoothie.

Sweetie Pie


En fruktig lila duschjellie som luktar munkar och körsbärsmuffins var precis vad en av våra stammisar önskade sig. Vi tyckte det lät som en strålande idé och voilá! Sweetie Pie var född. Kliv in i duschen med en bit Sweetie Pie och låt vår sockersöta purpurkonfekt tvätta dig ren och fräsch med massor av kokos, svartvinbär, körsbär och bergamott. Blev du fast vid doften? Då kan vi varmt rekommendera Lushs You Snap the Whip Body Butter för en ordentligt peeling!

Länk: lush.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar